Vrienden van

Guido IJzerman

Wie ben ik…..ik ben Guido IJzerman en sinds 2 jaar ben ik druk aan het fotograferen geslagen. Het begon als hobby maar inmiddels is het uitgegroeid tot een ware passie waar ik ook heel blij van word. Voor nu fotografeer ik nog veel naast mijn vaste baan maar hoop dat dit in de toekomst wel tot meer kan leiden. Ik fotografeer naast portret ook nieuwe moeders en baby’s, gezinnen en doe regelmatig mode fotografie.

Fotograferen was altijd een grote hobby van mij en sinds 2019 heb ik daar meer tijd en energie in gestopt. Je hoort vaak dat is niks voor mij en als ze dan de foto’s te zien krijgen zijn ze zo enthousiast en blij dat ze het toch gedaan hebben. Dat stimuleert mij om door te blijven gaan. Portret, familie en New Born shoots doe ik en dat is vaak op locatie en anders bij de klanten thuis.

Als fotograaf houd ik van deze afwisseling. Ik beschik over een eigen studio in IJmuiden maar uiteraard is het ook mogelijk om op locatie te werken. Mocht je interesse hebben in een fotoshoot, kijk dan gerust eens op mijn website en wie weet zien wij elkaar snel?

guido ijzerman

Jacky & Bo

Wij zijn Jacomien en Bo Stokman, moeder en dochter, en beide geboren en getogen in Velsen. In 1983 startte Jacomien haar damesmodewinkel genaamd Jacky Hart in Egmond aan Zee. Jaren later verhuisde zij naar IJmuiden en in 2014 opende haar dochter Bo in hetzelfde pand haar winkel Bij Bo. Na 7 mooie jaren was het tijd voor een update en zo hebben we in de lockdown van december 2020 beide winkels verbouwd. Inclusief nieuwe naam: Jacky & Bo.

Wij komen al vanaf het begin voor onze knipbeurt. Sterker nog, zelfs voordat zij in IJmuiden waren, kwamen wij al bij de kapper waar zij gevestigd zijn. Het team van Van Velsen hebben voor modeshows al meerdere keren ons haar gestyled. Hebben wij nog een tip? Koop lokaal! Dit wordt door de ondernemers zó gewaardeerd en daarnaast is het geweldig als wij in de gemeente een verscheidenheid aan horeca, winkels en cultuur kunnen behouden.

Wij zijn een boetiek met mode, accessoires en schoenen voor vrouwen van 30plus.

Ons adres: Kennermerlaan 94-96 in IJmuiden.

jacky en bo

Patrick van Keulen

Zodra je een voet over de drempel zet, ervaar je het meteen. Patrick van Keulen is niet in één stijl te vangen. De elegante, moderne mix en match kostuums van Roy Robson en CLUB of GENTS voor de authentieke, zelfverzekerde man. Of de eigentijdse overhemden van Desoto Luxury Line. Kleding met een preppy twist. En even verderop in de zaak vind je stoere jeans. Waar PME Legend zich heeft laten inspireren door de cowboys van de lucht, cargopiloten, laten andere merken zich inspireren door wereldreizigers en pioniers. Of door klassieke motoren en bolides zoals Vanguard en State of Art. Je vindt er ook de stoere herenkleding van Cast Iron. En rebelse denim kleding van het Italiaanse Replay. Ook voor een comfortabele en stijlvolle jas van Peuterey moet je zeker langskomen. Uiteraard vind je bij ons ook schoenen, sokken en andere modeaccessoires. Zoals de veilige portemonnees van Secrid. Bij Patrick van Keulen vind je alles op het gebied van mannenmode.

Kortom, Patrick van Keulen is het adres voor de man die goed voor de dag wil komen. Op het werk, op een feest of in zijn vrije tijd. Eigentijdse herenkleding. Voor jong en oud. Vader en zoon. We geven je persoonlijk advies. Of we laten je rustig zelf winkelen. Patrick van Keulen is al meer dan 100 jaar een begrip. Je kunt ons vinden aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden.

patrick van keulen

Geels meubelen

Geels Meubelen, een prachtig familiebedrijf dat al ruim 25 jaar actief is in het centrum van IJmuiden. U kunt bij Geels rekenen op een deskundig advies, Paul en Soraya Geels denken graag met u mee. Paul; “Wij voeren bekende, betaalbare en betrouwbare merken zoals Urban Sofa, Richmond Interiors, SEVN, By-Boo en Eleonora.

Veel aandacht wordt gegeven aan de grote collectie Relax fauteuils. Een enorme variatie aan modellen en stoffen. De fraai ingerichte zaak heeft alle laatste modellen van Urban Sofa en er zijn volop loungebanken, eetkamer stoelen en de bekende houten Acasia eetkamer tafels.

Paul en Soraya zijn constant bezig met het zoeken naar leuke items. Zij bezoeken de internationale Meubelbeurzen in Brussel, Keulen en Parijs, zodat zij gelijk instappen in de laatste trends.

geels meubelen

Ons Adres

Lange Nieuwstraat 181
1972 GH IJmuiden
Tel. 0255-785182

Route

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
9:30 – 17:00 uur
Zaterdag 9:00 – 15:00 uur

Afspraak maken

Reserveren kan online en/of per telefoon.